Op bezoek bij de podoloog!

Last van je voeten, klachten tijdens het wandelen of merk je dat je kind op een vreemde manier stapt?

Een bezoek aan de podoloog is in meerdere gevallen aangewezen om klachten te verhelpen of afwijkingen op te sporen. Klachten, als gevolg van het fout functioneren van de voet, zijn veelvoorkomend en alledaags. Een podoloog analyseert dit aan de hand van een uitgebreid onderzoek.

Zo kunnen volwassenen of ouderen plots klachten vertonen tijdens hun dagdagelijkse activiteiten. Hebben competitieve of recreatieve sporters moeite met het pijnvrij uitoefenen van hun sport. Zij kunnen terecht bij de podoloog met klachten ter hoogte van de voet of hoger gelegen structuren. Een podologische consultatie is gericht op het onderzoeken en behandelen zodat deze activiteiten vlotter verlopen.


Schoenadvies, metingen, een stap-loop analyse tot een behandelplan op maat, het komt allemaal aan bod. Een multidisciplinaire aanpak is hierbij van groot belang.
Ook voor kinderen is een podologisch onderzoek aangewezen zodat klachten of afwijkingen op latere leeftijd vermeden worden. Een grondige screening en analyse zorgt voor een juiste aanpak zodat de verdere ontwikkeling beter verloopt.

Twijfel je of je met je probleem wel terecht kan bij een podoloog? Neem gerust even contact op! Samen kunnen we bekijken of je probleem verholpen kan worden door een podoloog of waar je elders terecht kan.

Wens je een afspraak te maken of heb je nog steeds vragen?

Klik hieronder!


	

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close