Wat zijn podologische zolen?

Na een uitgebreid onderzoek waaruit blijkt dat de voetfunctie invloed heeft op uw klachten, kan de podoloog overgaan tot de aanmaak van podologische zolen. Wat houdt dat nu precies in zo een podologische zool? Wij werken in de praktijk alvast met BORGinsole podologische zolen:

Werking

Vele klachten vinden hun oorzaak bij de basis van ons lichaam, namelijk onze voeten. Een podologische zool zal deze voeten tijdens al onze activiteiten zo ideaal mogelijk laten functioneren en corresponderen met hogergelegen structuren zoals knie, heup en rug . Om die reden kunnen we niet enkel klachten ter hoogte van de voet maar ook ter hoogte van hoger gelegen structuren verhelpen, tot rug -en nekklachten toe!

Zowel om klachten te voorkomen als te verhelpen kan je dus baat hebben met een podologische zool!

Na een uitgebreide analyse van de klachten, schoenadvies, ganganalyse en biomechanische metingen wordt er een 3D voetscan afgenomen.

Aan de hand van deze scan en de bekomen onderzoeksresultaten wordt er een zoolconcept opgesteld. Op deze manier zijn de zolen specifiek op maat gemaakt en wordt er een zoolconcept opgesteld in functie van jou noden.

Voordelen

  • Unieke en persoonlijke functionele zool!
  • Hygiënsich, mag zelfs in de wasmachine (30-40°)
  • Vederlicht en duurzaam materiaal (EVA)
  • Lange levensduur
  • Volledig op maat
  • Gebruiksvriendelijk: slechts 1 paar voor alle activiteiten

Jaarlijks is een controle van de podologische zolen aangeraden. Indien nodig kunnen de zolen bijgesteld worden zodat ze optimaal blijven functioneren. Om die reden zullen ze comfortabel blijven aanvoelen en van een lange levensduur genieten.

Wens je een afspraak te maken of heb je nog steeds vragen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close